Egészség A-tól Z-ig

Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

ÁSZF

Ön az Egészség A-tól Z-ig (https://www.egeszsegaz.hu) oldalon leadott megrendelésével a FloraBene-Ker. Kft. vásárlója lesz, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót!

Az Egészség A-tól Z-ig webáruházban történő megrendelés írásban kötött szerződésnek minősül. A megrendeléseket (megkötött szerződéseket) nyilvántartjuk, azok a rendelési szám alapján későbbiekben bármikor visszakereshetőek.
Az Egészség A-tól Z-ig webáruház Magyarországon működik, a webáruház nyelve magyar.


Ügyfeleinkkel e-mailben tartjuk a kapcsolatot. info@egeszsegaz.hu 

Céginfó:

Az üzemeltető cégadatai és elérhetőségei az alábbiak:

Cégnév: FloraBene-Ker. Korlátolt Felelősségű Társaság
Központi iroda, postacím és ügyfélszolgálat: 4440 Tiszavasvári, Aradi vértanúk u. 40/B
Elérhetőség: info@egeszsegaz.hu ,
Tel: (06 70) 630-2815 H-P: 09-12 13-16 óráig
Székhely: 4440 Tiszavasvári, Aradi vértanúk u. 40/B.
Cégjegyzékszám: 15-09-080643
Nyilvántartást vezető bíróság: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Cégbíróság
Bejegyzés éve: 2013
Adószám: 24326401-2-15
Bankszámlaszám:68700016-10150735 Utalás csak előzetes egyeztetés után!
Szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe:

Maxer Hosting Kft.

Székhelye: 9024 Győr, Répce u. 24.

Ügyfélszolgálati cím: 1134 Budapest, Lehel u. 4./c

Mobil: +3612579913

Fax: +3617001951

Email: support@maxer.hu

https://maxer.hu/adatvedelmi-szabalyzat.html

Csomagfeladás után:
Csomagszállítással, futárszolgálattal kapcsolatos kérdésekben segítséget nyújtanak a Dpd futárszolgálat ügyfélszolgálatán:

Napi operatív ügyek, megrendelés, információ 
Tel: +36 1 501 6200
dpd@dpd.hu

Az Egészség A-tól Z-ig egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

A szerződés tárgya: Az Egészség A-tól Z-ig oldalon található valamennyi árucikk.

Vételár: Az oldalon szereplő árak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA) is. A feltüntetett árak a visszavonásig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Amennyiben a Vállalkozás hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy a Vállalkozás nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

A vételár kiegyenlítése:

- banki átutalással (előzetes egyeztetéssel)

- futárnak az áru átvételekor készpénzben

Vásárlási feltételek, a vásárlás menete:

Rendelés leadása történhet regisztrációval, illetve anélkül. 

Rendelés: A kiválasztott termék mellett lévő KOSÁRBA gombra kattintva rendelheti meg az árut. A kosár tartalmát a vásárlás befejezése előtt bármikor módosíthatja.

Visszaigazolás: A megrendelt termék(ek)ről Ön kap egy visszaigazoló e-mailt, ha ezt nem kapta meg, a rendszer nem érvényesítette a megrendelést. Egyes levelezőrendszerek (invitel, freemail, citromail) ezt a visszaigazolást SPAM-ként kezelik, Kérjük, nézze meg a levélszemét mappát is!

Ha meggyőződött róla, hogy nem kapott visszaigazolást, jelezze felénk e-mailben. Rendelését levélben is leadhatja, ebben az esetben ne felejtse el feltüntetni nevét, pontos címét, telefonszámát!

A megrendeléseket legkésőbb 15 napon belül teljesítjük! A raktáron lévő termékeket tartalmazó megrendelést 2-7 napon belül átadjuk a futárszolgálatnak. A kiszállítás napjáról a futárszolgálat értesíti Önt.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Szállítás:

Csak magyarországi címre a Dpd vagy MPL futárszolgálattal történik, munkaidőben 08.00 és 17.00 között. Ha ebben az időszakban dolgozik, munkahelyére kérje a csomagot! Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a címen. Ebben feltünteti telefonszámát, amin megbeszélhetik a következő szállítás időpontját. Ha Ön nem keresi a futárt, akkor a következő kézbesítés 5 napon belül várható.

Szállítási költség:

Minimális rendelési érték 2900 Ft

10000 Ft alatt 1490
10001 - 15000 Ft-ig 1290 Ft
15001 - 20000 Ft-ig 990 Ft
20000 Ft-tól ingyenes amennyiben belefér 1 csomagba 30 kg-ig. Amennyiben 30 kg-ot meghaladja rendelése, abban az esetben egyeztetés szükséges

Az Egészség A-tól Z-ig nem felelős a programhiba, technikai hiba következményeiért a szolgáltató hálózatban. Ha több rendelést adott le és ezeket szeretné összevonni, hívjon minket telefonon vagy jelezze e-mailben és igyekszünk teljesíteni a kérését.

A szerződés hatálya:

A szerződés a rendelés érvényesítésével lép hatályba és a kiszállítással, kifizetéssel zárul le. A szerződés semmisnek tekinthető, ha hiányosak a megadott adatok, vagy teljesíthetetlen a rendelés. Egészség A-tól Z-ig nem szolgálja ki azon vásárlókat, akik nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat.

A vásárlástól való elállás joga

A Webáruház vásárlóit, mint fogyasztót megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a
termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül lehet gyakorolni. Nem alkalmazható az elállási jog a CD-kre és DVD-kre, szoftverekre,
elemekre, amennyiben csomagolásuk már kibontásra kerültek valamint a 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben felsorolt egyéb termékekre, amelyek a termék sajátos rendeltetéséből adódóan a „természeténél fogva nem visszaszolgáltatható” termékeknek minősülnek (pl. a növények, melyek a gyorsan romló áru kategóriájába tartoznak).

Bővebb információ:

http://www.magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog-hianya.html

 

Adatvédelem: Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el! Vita esetén a szerződő felek megállapodnak,hogy vitás kérdésekben elsősorban tárgyalásos úton, egyeztetéssel orvosolják a problémát. Ha ez nem hoz eredményt, úgy jogorvoslatért a felek a Nyíregyházi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...