Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

A Candida-gomba relytéjei

Születéskor egy kisbabának teljesen steril a nyálkahártyája és a bőre is, de a Candida gomba az anya szervezetéből és a környezetből is könnyedén bejuthat a baba tápcsatornájába.

 

Ott egyensúlyt alakít ki más mikroorganizmusokkal, baktériumokkal és sokáig semmiféle panaszt nem okoz. A probléma a bélegyensúly felborulásával kezdődik, azaz amikor egyes gombák túlszaporodnak és tüneteket okoznak. A gombák egyébként védelmet nyújtanak az emésztőrendszernek, szabályozzák a bélrendszer PH-ját, vitaminokat is termelnek stb. a gombák szaporodását elősegíti a helytelen táplálkozás, a felgyorsult élettempó, egyes gyógyszerek hatásai, környezetünkben előforduló mérgező anyagok, élvezeti szerek bejutása a szervezetbe. A candida gomba jóléti betegség, mert a rengeteg túlfinomított étel, a sok szénhidrát fogyasztása táptalajt jelent számára.

A candida gomba vizsgálata természetgyógyászati módszerekkel:

A Voll-teszt és a Vega-teszt során akupunktúrás pontok segítségével határozzák mega meridiánokon folyó energiaáramlást és a rendszerbe kerülő különböző minőségű anyagok hatására megváltozott potenciált.
Sokszor használatos még a Körbler-teszt is, mely Körbler német orvos által kidolgozott diagnosztikus és terápiás módszer. A hagyományos orvoslás az emberi szervezetet önálló biokémiai rendszernek tekinti, ebben a rendszerben megfelelő biokémiai mechanizmusok biztosítják a tökéletes működést, ha pedig betegségtünetek jelennek meg, akkor a diagnosztikai vizsgálatok feladata, hogy kiderítsék azt, hol a hiba a rendszer működésében. A terápia lényege, hogy ki kell javítani a hibás mechanizmusokat, vagy éppen el kell pusztítani a mechanikus gépezetet akadályozó kórokozót. Az alternatív gyógyászat szerint az ember elválaszthatatlan része az univerzumnak, így a szervezet csak a külvilággal együtt vizsgálgató. Az egyén és környezete között folyamatos energiakapcsolat van, az energiacsere minden egyén esetén más és más mértékű. Az egyén bioenergiamezője tartalmazza az egyénre jellemző összes tulajdonságot, beleértve az öröklött tulajdonságokat is, és a jelen élet összes történésének információját. Ha pedig ezt az iformációs mezőt vizsgálni tudjuk, akkor minden információhoz hozzáférhetünk, ami a betegséggel kapcsolatos válaszokat hordozza magában. A vizsgálat a Köbler doktor által kifejlesztett bioindikátor segítségével történik. A vizsgálat során az állapítható meg, hogy az egyén bioenergia mezejét ért hatások kedvezőek-e az egyén számára, vagy sem, a harmónia irányába hatnak-e vagy ellenkezőleg. Továbbá az is megállapítható a teszt során, hogy a vizsgált körülmény, tárgy, anyag, kórokozó stb. ártalmas-e vagy éppen segítő az egyén számára. A bioenergiamező harmonizációja geometriai ábrák segítségével történik. A Köbler-módszer segítségével megállapítható, hogy mely szerv beteg, milyen fertőzés áll fenn, oki tényező-e a kórokozó a betegség során vagy nem. Megállapítják, hogy milyen élelmiszereket fogyaszthat a beteg, mi a legmegfelelőbb étrend számára, mely ételeket kell kerülnie, milyen gyógyszereket, gyógykészítményeket érdemes szednie, milyen dózisban és mennyi ideig.

A Candida–terápia komplex gyógymódot igényel, megfelelő gombaölőszer alkalmazását, a károsodott bélflóra pótlását, és olyan étrend betartását, melyben nem tudnak a gombák szaporodni. Fontos továbbá a hiányzó bélbaktériumok visszatelepítése a bélnyálkahártyára. A természetgyógyászok között is megoszlanak a vélemények a gombaölő gyógyszerek alkalmazását illetően. Olyan gyógyszerre van szükség, amely csak a bélrendszerben hat, nem szívódik fel, így mellékhatást sem okoz és valóban képes elpusztítani a problémás kórokozót. Ha a beteg betartja a diétára vonatkozó utasításokat, három hónap alatt kigyógyulhat a candida-fertőzésből. A diéta ideje alatt fogyaszthatunk teljes kiőrlésű gabonákat, de az édes ízű élelmiszerektől tartsuk távol magunkat. Tilos fogyasztani élesztővel készült pékárukat, erjesztéssel előállított sajtokat, alkoholos italokat, ecettel savanyított élelmiszereket. Tartózkodni kell a magas cukortartalmú gyümölcsöktől is pl. banán, körte, szőlő, szilva. Bátran ehetünk citrusféléket, savanykás gyümölcsöket. A húsok savas irányba tolják el a bélflóra ph-ját, ami szintén kedvezhet a candidák szaporodásának. A húskészítmények tiltottak a diéta ideje alatt, mert egyrészt szójával dúsítottak, másrészt mert állományjavítókat, színezékeket, tartósítószereket tartalmaznak. Burgonyát, rizst, zöldséget bármilyen mennyiségben fogyaszthatunk.

Megelőzés céljából is alkalmazhatunk olyan gyógymódokat, amelyek finom hangolási lehetőséget jelentenek, és képesek megelőzni a komolyabb betegségek kialakulását. Ilyenek pl. a homeopátia, akupunktúra, reflexológia. Fontos, hogy a gyógyulási folyamatot meditációs, relaxációs technikákkal kiegészítsük, így érhetjük el szervezetünk teljes gyógyulását.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...