Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Almaecet házilag

Az almaecet elkészítésének módja:
Az almát megmossuk, felnegyedeljük. Az almadarabkákat gyümölcsprésbe tesszük. A levet a héj, és az alma egy részével együtt az üvegbe töltjük. Kevés élesztőport adunk hozzá. Az üveget légmentesen lezárjuk. Körülbelül 4 héten keresztül erjesztjük. Időnként az „ecetalját” kanállal lemerjük a tetejéről, majd rázzuk össze. Amikor az ecet megfelelő ízű lesz, egy vászonkendőn átszűrve, kifőzött üvegekbe töltjük.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...