Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Bach-virágok helyes használata

A Bach-virágok helyes használata

A Bach-virágok segítségével mindenféle hétköznapi helyzetben kezelhetjük magunkat és gyermekeinket.
Az egyszerű használat miatt a Bach-virágok különösen alkalmasak önkezelésre sürgős esetekben és akut lelki panaszok esetén. Igaz ez a hétköznapokra éppúgy, mint a vizsgadrukk, stressz, sokk, repüléstől való félelem vagy balesetek esetén (Ebben az esetben hasznos segítség a sürgősségi cseppek. )

 

Régóta fennálló lelki és testi panaszok esetén is szóba jön az önkezelés, ám a testi tünetek kezelésekor mindenképpen kérjük ki az orvos tanácsát. A Bach-virágok segítenek legyőzni a krónikus panaszokkal együtt jelentkező negatív kedélyállapotokat, pl. kedvetlenséget, kétségbeesést, vagy az elkeseredettséget, ezáltal erősítik az életkedvet és az optimizmust. Így a betegség lefolyását kedvezően befolyásoljuk.
Ha le akarunk szokni zavaró viselkedésmódunkról, vagy az olyan jellemgyengeségekről, mint az intolerancia, az irigység, az agresszió vagy a kisebbrendűségi érzés, akkor is segítségünkre lehetnek a virágesszenciák. Ennek előfeltétele azonban, hogy jól ismerjük önmagunkat, és szükség van egy nagy adag önismeretre, és az a képesség, hogy bevalljuk a saját gyengeségeinket.
A gyerekek jól és gyorsan reagálnak a Bach-virágokkal történt kezelésre, pl. iskolai nehézségek, testvéri féltékenység, honvágy vagy félelmek esetén.
Az esszenciák segítséget nyújtanak beteg vagy kimerült állatoknak is.
A kezelés folyamata:

Az esszenciák első bevételekor jelentkező reakciók egyéntől függően eltérőek: olykor erősebb alvászavart tapasztalunk, intenzívebb álmok is jelentkezhetnek, de lehet, hogy már kezdettől fogva jobb hangulatban, energikusabbnak, lelkileg stabilabbnak érezzük magunkat.
Ritka esetben, rövid ideig romolhatnak a testi tünetek vagy a lelki állapot. Ilyenkor tegyük félre az esszenciákat és várjunk, amíg nem csillapodnak a tünetek. A tapasztalatok szerint ez órák vagy napok alatt megtörténik. Ezután kezdjük el újra szedni a cseppeket, esetleg csökkentsük az adagot.
A kezelés időtartama:
Akut állapotok esetén viszonylag hamar javul a közérzetünk, már órák vagy napok múltán. A virágesszenciák szedését akkor hagyhatjuk abba, amikor az az érzésünk, hogy helyreállt a lelki egyensúlyunk. Akut helyzetekben 3-4 hétig szedjük a keverékünket, ez kb. egy 30 ml-es üveg tartalmának felel meg.
A mellékhatások tekintetében használat során ezidáig sem testi, sem szellemi-lelki területen nem figyeltek meg mellékhatásokat.
Kölcsönhatások más szerekkel:
Kölcsönhatások növényi, homeopátiás vagy kémiai gyógyszerekkel nem lépnek fel. Kivételt képeznek a Hahnemann-féle magas homeopátiás potenciálok. Ezeket általában nem jó a virágesszenciákkal együtt bevenni, erre nézve kérdezzük meg kezelőorvosunkat.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...