Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Életerő növelő, életmeghosszabbító növény: a búzafű

Csodálatos és megnyugtató, hogy a táplálkozásunkkal is erősíthetjük az életenergiánkat, egészségünket, fiatalságunkat, ezáltal magunkat. Számtalan növény, többek között a búzafű alkotóelemeinek a szervezetre gyakorolt kiváló hatását mutatták ki kutatóink. Fogyasztásával tisztább, üdébb, fiatalabb lesz a bőrünk, mert antioxidánsainak segítségével tisztítja, méregteleníti szervezetünket és ez bőrünkön is meglátszik.

 

A búzafű képes az öregedési folyamatokat lelassítani, immunrendszert erősíteni, a sejtek regenerálódó képességét segíteni. Ezt annak a rengeteg benne található vitaminnak, ásványi anyagnak és nyomelemnek köszönheti, amik szerkezetét dúsítják. Olyan alkotóelemeket mutattak ki a zsenge fű hajtásaiban, melyek elősegítik a sérült sejtek újjáépülését.
Fontos „építőanyaga” a búzafűnek a klorofil, ami sűrített „napenergia”. Élettani hatása serkentő tulajdonságú, javítja a szívműködést, kedvező hatással van az érrendszerre, a belekre, méhre, tüdőre. Páratlan erősítőszer, csodás gyógyulások előidézője.
A rák leküzdésének alapja az élő ételek által az immunrendszer tehermentesítése, helyreállítása. Az előzetes kutatások csodálatos rákellenes növényi hormont mutattak ki a búzafűben, az abszcizinsavat, de a betegség leküzdésében még a nagy számban jelen lévő B17 –vitamin és a magas C-vitamin tartalom is nagy szerepet játszik.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...