Egészség A-tól Z-ig

Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Fokhagymaecet

 

A fokhagyma aromás illatát ecettel, olajjal megszelídíthetjük, így fűszerezve csodálatos íze megmarad, és bátran tehetjük a családi asztalra.

 

Hozzávalók:

5 dkg fokhagyma (kb. 3 fej)
5 dl fehérborecet
1 kk morzsolt bazsalikom
1 morzsolt kakukkfű
1 kk fehérbors

A megtisztított fokhagymagerezdeket az ecettel leöntjük, belekeverjük a fűszereket és légmentesen lezárva két hétig érleljük. Ezután leszűrjük, és kisebb üvegekben tároljuk.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...