Egészség A-tól Z-ig

Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Gombával töltött padlizsán

Hozzávalók:

40 dkg padlizsán
40 dkg gomba
1-2 fej vöröshagyma
Olívaolaj, só, bors, pirospaprika, kakukkfű

Alapos tisztítás után vágjuk félbe a padlizsánt, majd kanalazzuk ki a húsát, és a belsejét kenjük ki olívaolajjal. Toljuk a mérsékelten meleg, előmelegített sütőbe, és süssük 15-20 percen keresztül. Közben a felaprított hagymát pirítsuk meg kevés olívaolajon. Adjuk hozzá a feldarabolt gombát és a padlizsánból kivájt húst, fűszerezzük ízlés szerint, majd öntsünk alá kevés vizet, és pároljuk puhára. A sütőben megpuhult padlizsánt töltsük meg a zöldséges raguval, és süssük tovább 20 percig.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...