Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Mudrák: Varázserő az ujjakban

Mudrák: Varázserő az ujjainkban!

Gyorsan hasznosítható segítség a mindennapjainkban.
A kezünk, ill. az ujjunk tartásával, összeérintésével, csodálatos, hasznosítható állapotokat érhetünk el, teljesülhetnek vágyaink. Ezekkel a kéz- és ujjtartásokkal befolyást gyakorolhatunk energiahálózatunkra. Blokkolt energiák felszabadításával hatást gyakorolhatunk idegrendszerünkre, mirigyeinkre, testünk állapotára. A különböző ujjtartásokkal megnyitjuk ujjunk vékony energiacsatornáit, megindítjuk, felszabadítjuk testünk energiaáramlását. Kapcsolatot, harmóniát teremtünk testünk különböző énjeivel, részeivel, (fizikai, emocionális, mentális, spirituális) ezáltal rezgéseink a kívánságunknak megfelelő rezgéseket vonz (eseményt, állapotokat stb.)

Reggel, vagy a nap bármely részében 5-10 percet vesz igénybe, és gyors segítség.
Koncentrációt igénylő esemény előtt (vizsga, előadás, tárgyalás, tanítás stb.)
Egy nyugodt helyen üljünk le a székre. Nyitott tenyerünket fordítsuk felfelé, és tegyük a combunkra. Mindkét kezünkön érintsük össze a mutató- és a hüvelykujjunk végét. Nyugalom, kiegyensúlyozottság az eredmény. Munka, tanulás közben is használható.
Kreativitás, inspiráció, önbizalom
Kreativitásunk, inspirációnk megerősödésére, új megoldásokra találhatunk a következő gyakorlattal. A hüvelykujjat a gyűrűsujj hegyével érintsük össze. A múzsa csókjának is nevezik ezt a mozdulatot. Önbizalmunk megerősödését, fóbiáink legyőzését is elősegíti ez a kéztartás.

Bölcsesség, tisztánlátás, a döntés képessége
Ezek a tulajdonságok mindennapos szükségleteink. Állandó döntéshelyzetben vagyunk, ehhez nyújt segítséget a következő mudra: középső ujjunk hegyét és a hüvelykujj végét érintsük össze.

Vonzás, hódítás, szexuális kisugárzás
Sokszor szeretnénk vonzóbbá, hódítóbbá válni. Ehhez segít hozzá a következő gyakorlat: kapcsoljuk imára a kezünket úgy, hogy a hüvelykujj alatti dombocskák simuljanak egymáshoz. Ezzel elősegítjük a férfi és a női energiák egyensúlyba hozását, ennek köszönhetően szexuális kisugárzásunk, vonzerőnk megnő.
Pozitív gondolkodás, tisztánlátás
A negativitás a tudatalattinkba van beprogramozva, a konfliktusok mindennaposak. Azt hogy hogyan tudjuk megoldani, az függ attól, hogy elfogadók vagyunk-e, pozitív-e a gondolkodásunk. Ehhez ad megerősítést a következő gyakorlat: a hüvelykujj és a kisujj végét nyomjuk egymáshoz. Figyeljük a hatást. Tisztábban látjuk a vitás kérdést, jobban meg tudjuk oldani.
Vágyaink megvalósítása
Egy misztikus segítség a vágyott dolgok megvalósításában. Kinyújtott ujjainkat, és a tenyerünket nyomjuk egymáshoz, és az ujjaink végei nézzenek az ég felé. Az ujjaink zártak legyenek, és a két tenyér tökéletesen egymásba simuljon. Hunyjuk le a szemüket, és érezzük, hogy az energia átjárja a testüket. Képzeljük el azt, amire vágyunk lelki szemeinkkel.
Stressz, akadályok legyőzése, erőgyűjtés
Üljünk törökülésbe a földön. Nyújtsuk mindkét kezünket ki a testünk mellett úgy, hogy az ujjainkkal érintsük meg a talajt. Formáljunk az ujjainkkal csészét. Hunyjuk le a szemünket, és lélegezzünk mélyeket. Majd mindkét kezünket zárjuk ökölbe, tartsuk az ölünkben, ezután ökölbe szorítottan érintsük egymáshoz őket.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...