Egészség A-tól Z-ig

Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Rakott kel

Hozzávalók: 

4 ek olaj, 2 dl tejföl, 5 dkg sajt, 20 dkg rizs, 1 vöröshagyma, 1 kg kelkáposzta, 40 dkg gomba, pirospaprika, só, fekete bors

A metéltre vágott káposztát sós vízben megfőzzük. A  rizst olajon megpirítjuk, majd fedő alatt kétszeres mennyiségű vízzel, sóval puhára pároljuk. Olajon megpároljuk a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletetl gombát, és fűszerezzük pirospaprikával, sóval, borssal. A tűzálló tálat olajjal kikenjük, majd rétegezve beletesszük a káposztát és a gombával kevert rizst, úgy, hogy a tetejére káposzta kerüljön. Letakarjuk az edényt, majd előmelegített sütőben pároljuk kb. negyedóráig. Akkor levesszük a fedőt, és meglocsoljuk a tejföllel, megszórjuk a reszelt sajttal, és visszatesszük a sütőbe addig, amíg a sajt ráolvad

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...