Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Vágyaink valóra válhatnak!

 

Az univerzum mindenki számára elérhető, bárhol, bármikor rendelhetünk tőle. A teendőket Barbel Mohr foglalta össze a Rendeld meg az Univerzumtól című könyvében.

 

Az író szerint, ha ártatlanul, normálisan leadjuk kérésünket és utána nem foglalkozunk vele, akkor működik a legjobban Fontos, hogy ezzel valóban fejezzük is be a rendelést, nem kell megismételni. Nem lenne szabad félnünk, a számunkra még megmagyarázhatatlan energiáktól, s nem kellene rosszat feltételeznünk a világegyetemről. A világegyetem nem guru, akinek könyöröghetünk, siránkozhatunk, hanem energiaforrás. A megrendelés hitünk és bizalmunk révén valósul meg – ha nem kételkedünk és a rendelést elengedjük. A felejtésnek az a nagy előnye, hogy nem gondolunk többé a kívánságra, így nem tudunk benne kételkedni és aggodalmaskodni sem. Először kezdjük egy könnyen teljesíthető kéréssel, pl. rendeljünk magunknak szabad parkolóhelyet. Előfordulhat, hogy valami történik vezetés közben, és ennek a történésnek a segítségével üres parkolóhelyhez jutunk. De engedjük szabadon a fantáziánkat, és kérhetünk szabad asztalt az étteremben, oszlathatunk fel forgalmi dugót, vagy kívánhatunk egy találkozót rég nem látott ismerőssel is.
Rendeljünk, ahogyan és amikor csak akarunk. Ha úgy érezzük, hogy kisebb rituáléra van szükségünk a hatásosság kedvéért, vezessünk be nyugodtan egyet, olyat, amiben hinni tudunk!. Van, aki minden rendelését papírra veti, és éjjel az ablaknál felolvassa az univerzumnak. De ugyanilyen hatékonyan lehet akár a tömött buszon is segítséget kérni problémás ügyeinkben. A kézbesítés többnyire sugallat formájában történik – jön egy érzés vagy egy véletlenül elejtett mondat, amely aztán a megfelelő időben, a megfelelő helyre tereli az energiákat, és mi megkapjuk, amit szeretnénk. Ha túlságosan szeretnénk az eredményt már magunkénak tudni, könnyen leblokkolhatjuk az energiaáramlást, így az univerzum nem tudja teljesíteni vágyainkat. A megrendelést mindig pozitív szavakkal fogalmazzuk meg, tartsuk magunkat távol az olyan kijelentésektől, hogy „ne”, „nem” ha például egy megértő társra vágyunk, ne azt kérjük az univerzumtól hogy „Ne legyek többet egyedül!”, hanem hogy „Találjam meg végre az igazi társamat!”.
Nagyon fontos, hogy járjunk nyitott szemmel és vegyük észre, ha a megrendelés teljesült! És ne felejtsük: Szavaink, érzéseink, tetteink alakítják a valóságunkat!

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...