Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

Ha a világvége elmaradna...

...sokmindent másképp csinálnék.

 

Régóta kacérkodom a gondolattal, hogy át kellene térni az önellátó - pénzvilágtól független - gazdálkodásra, persze csak amennyire a korlátaink engedik. Egy biztos, el kell indulni ezen az úton. Célom, hogy biokertészeti praktikák és életmódbeli változtatások megismertetésével - saját példámon és tapasztalataimon át - minél több emberhez eljuttassam az egészségesebb élethez vezető alternatívákat.

Nagyon sok lehetőség áll előttünk, de rendszerint nem élünk velük, a könnyebb utat, bevált és nemritkán elavult dolgokat és megoldásokat választjuk, nem törődvén azzal, hogy talán saját és gyermekeink egészségét is károsítjuk.

Gondolok itt pl. arra, hogy gyűjthetnénk a hulladékot szelektíven, de nem tesszük meg, mert egyszerűbb mindent ugyanoda dobálni. Pedig csak elhatározás és szokás kérdése. Szórhatnánk a járdákat környezetkímélő jégmentesítőkkel vagy homokkal, de egyszerűbb a konyhasót előkapni és azt használni, nemtörődvén azzal, hogy tavasszal a növényeink földjébe kerül (mert természetesen leseperjük a járdáról), és áprilisban nem tudjuk, mitől sárga a pázsitviolánk levele vagy mitől senyved a tulipánunk...

Mennyivel könnyebb fejfájásra egy pirulát bekapni, ahelyett hogy főznénk egy citromfűteát vagy elvégeznénk néhány egyszerűbb energetikai vagy jóga gyakorlatot.

Ezt a listát természetesen a végtelenségig lehetne folytatni, de inkább pédákat szeretnék felvonultatni, a figyelmet szeretném ráirányítani azokra a dolgokra, amelyeken lehet javítani egy apró változtatással vagy egy kis odafigyeléssel. Remélem hozzám hasonlóan mások is kedvet kapnak a környezettudatos életmód népszerűsítésében.

Próbáljuk megteremteni magunknak a minél nagyobb anyagi és természetbeni függetlenséget! Éljünk a lehetőségeinkkel és szemléljük másként a világot!

„Változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” ~ Paulo Coelho

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...