- Termék leírás
Himalaya “csoda” só
Ételeink ízfokozójaként, a só a világ minden táján alapvető élelmiszerré vált. Fontos kérdés azonban, hogy honnan
szerezzük be ezt az ételeink ízesítéséhez elengedhetetlen alapanyagot. Bolygónkon számos előfordulása és fajtája
ismert, ám mindezek közül az emberi szervezet számára legalkalmasabb és legjótékonyabb összetételű só, a
Himalaya só. Tisztaságát a Himalaya hegység 250 millió éve érintetlen területeinek köszönheti, ahonnan a mai
napig szennyeződésmentes módszerekkel, kézzel bányásszák az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen
ásványi anyag forrást.
Pozitív tulajdonságai:
- a himalája só több, mint 80(!) féle, az emberi élethez nélkülözhetetlen ásványi anyagot és elektrolitot tartalmaz, természetes kialakulásának köszönhetően a szervezet számára lehető legoptimálisabb összetételben.
- nátriumtartalma negyede a hagyományos konyhasóénak
- természetes antihisztaminforrás, így kiválóan alkalmas allergiás, asztmás betegek kezelésére
- fontos szerepet tölt be lélektani és érzelmi zavarok kezelésében
- nem megy át széles körű finomítási folyamatokon, mint a közönséges asztali só. Ennek eredményeképp durvább, természetesebb és ízletesebb.
- alvás zavarok kezelésére alkalmas, természetes altató
-
cukorbetegségnél a só segít a vér cukor szintet egyensúlyban tartani és csökkenti az inzulin szükségletet.
Felhasználása: hagyományos konyhasó és tengeri só helyettesítőjeként ételek ízesítésére.
Összetevők: 100% Himalaya só
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 0 kJ / 0 kcal |
Zsír | 0 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
– amelyből cukrok | 0 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 99,5 g |
Száraz, hűvős helyen tárolandó!
Származási hely: Pakisztán
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.