INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
A kesudiót a legjobb magában enni, de különféle ételek alapanyagaként is szolgálhat. Mivel viszonylag gyorsan és könnyen puhul, így jól alkalmazható levesekbe, különféle ragukba, hozzáadhatjuk a köretnek szánt rizshez, krumplihoz is. A földimogyoróból készíthető vaj mintájára a kesudióból is készíthetünk vajat, amit levesekhez, szószokhoz adhatunk, felhasználhatjuk süteményekhez, illetve kenyérre kenve is kínálhatjuk. Száraz serpenyőben átpirítva salátákhoz adhatjuk, vagy a reggeli müzlinket gazdagíthatjuk vele.
Allergén információ:
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Összetevők: kesudió
Átlagos tápérték 100g termékben | |||
Energia
|
2415 | Kj | |
582 | kcal | ||
Fehérje | 18,22 | g | |
Zsír | 43,85 | g | |
amelyből telített zsírsavak | 7,78 | g | |
Szénhidrát | 26,89 | g | |
amelyből cukrok | 5,91 | g | |
Rost | 3,3 | g | |
Só | 0,03 | g |