Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

FEKETEÁFONYA + INULIN KAPSZULA

FEKETEÁFONYA + INULIN KAPSZULA

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Várható kiszállítás: 2-7 nap
Kiszerelés: 60 db
2 828 Ft
(47 Ft / db)
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
  • Termék leírás

Éleslátás, éjszakai tájékozódó képesség javítására, az erős fényhez való alkalmazkodásra,számos szemrendellenességre, többek között a cukorbajjal járó ideghártya bántalmakra,a szürke hályogra és a sárgafolt-degenerációra,valamint rövidlátóknak ajánljuk. A fekete áfonya antocianin neomirtillinjei és az inulin tulajdonképpen növényi inzulinok. A cukorbetegek előszeretettel fogyasztják, mert természetes vércukorszint szabályzók, továbbá a cukorbetegséggel járó alattomos szövődmények is kivédhetők velük. A diabétesz szövődmények az összes szerv működését hátrányosan befolyásolják, ide értve a szívet, az ereket, az idegeket, a szemeket és a veséket. Sokszor csak akkor derül fény a cukorbetegségre, amikor már valamelyik szövődmény kialakult, mint szexuális zavarok, szívinfarktus, látásromlás, veseelégtelenség. Ezért mondják a cukorbetegségre azt, hogy "belülről falja fel az embert", gyakori végállomás az agyvérzés vagy a végtagvesztés. A Fekete áfonya kivonathoz Inulint adnak, egyrészt mert az inulin további hatóanyagok felszabadítását teszi lehetővé a kivonatban a növényi sejtfalból, másrészt segítheti a hatóanyagok sejtszintű felszívódását, kolonizálja a bélflóra hasznos bélbaktériumait, mellyel tovább növelheti a biohasznosulást. Az inulin egy prebiotikum, mely a fekete áfonyához hasonlóan vércukorszint szabályzó és specifikus a cukorbetegség szövődményei ellen. Az inulin és a fekete áfonya drámaian fokozhatja a szervezet öngyógyítható képességét. A fekete áfonya bogyói antocianidokat tartalmaznak, értékes hatóanyaguk állandó tudományos kutatás tárgya, melyekből mindeddig nem kevesebb, mint 15 különböző típust tártak föl; a legfontosabbak a delfinidin, a cianidin, a petunidin és a malvidin glükozidjai. Az antocianidok megerősíthetik a kötőszövetet, mely a vérereket veszi körül, így javítva azok rugalmasságát, vérzéscsillapító hatásuk is van, illetve védelmet nyújtanak a szabad gyökök és a vérben túlzott mértékben jelenlévő zsírok károsító hatása ellen: hatásukra megnő a vénák tartása, csökken a kapillárisok áteresztő képessége, és megelőzhetőek a mikrovérzések, melyek különösen veszélyesek lehetnek a retina vérellátásában. Állatkísérletek kimutatták, hogy a bogyókban található antocianidok növelhetik a kisebb vérerek ellenállását, javítják a hajszálerekben és általában az erekben a vérkeringést, és csökkenthetik áteresztő képességüket. Megakadályozzák a vérrögképződést és védik a kollagénállományt a szuperoxidionok ellen. A benne lévő antioxidánsoknak fontos szerepük van a különböző gyulladásos folyamatok leküzdésében.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...