Kosaram - 0 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20 000 Ft felletti vásárlásnál
PÉNZVISSZAFIZETÉS
visszavételi garancia
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
hívjon vagy írjon e-mailt

GAL BABAVÁRÓ + 30DB

GAL BABAVÁRÓ + 30DB

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Várható kiszállítás: 2-7 nap
Kiszerelés: 30 + 30 db
16 584 Ft
(276 Ft / db)
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
  • Termék leírás

GAL BABAVÁRÓ 30db + 30 db

Termék öszetétele:

A GAL Babaváró termék minden vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz. A termék elkészítésénél szem előtt tartották a gyártók a természetességet és az életszerűséget, így olyan vitamint hoztak létre, mely nem tér el attól, ahogy az állandó tápanyagdús és változatos étkezéssel táplálkoznánk.

A hatóanyagok mindegyike a természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó, vagyis bio gyógy- és fűszernövényekből van kivonva. Ennek köszönhetően azon ko-faktorokból is tartalmaz, amelyek e növényekben aligha véletlenül vannak jelen a vitaminok/ásványok mellett. Fontosnak tartják továbbá a gyártók, hogy egy új élet zavartalan fejlődését ne akadályozza semmi, ami nem odavaló! A termékben ilyesminek nyomát sem találja.

A készítmény eleve kiváló felszívódású hatóanyagformáinak hasznosulását BioPerine®-nel fokozzák, valamint ügyelnek arra is, hogy ne keverjék a vízoldékony és zsíroldékony összetevőket ne keverjük, hogy a számukra ideális hasznosulást és stabilitást biztosító mátrixban lehessenek külön-külön:

Így a vízoldékony (hidrofil) összetevők egy része gyomorsavnak ellenálló, vegán kapszulában kapott helyet, ezáltal mind sértetlenül túljuthatnak a gyomron, egyenesen a felszívódásukhoz ideális helyre, a vékony-, majd a vastagbélbe.

A kevésbé kényes, nagyobb mennyiségben szükséges összetevők pedig italporba és víz alapú cseppekbe kerültek.
A zsíroldékony (lipofil) összetevők egy olajkapszulában kaptak helyet, GoldenOmega® halolaj-koncentrátumban oldva, természetes tokoferolokkal/tokotrienolokkal és görög zsálya-kivonattal stabilizálva.
A B9-vitamint a szervezetünkben is megtalálható, aktív metil-folát formájában tartalmazza.

Nagy dózisú K1-vitamint is tartalmaz, valamint külön a magzat megfelelő fejlődése érdekében kolint, metil-folátot (B9) és környezetbarát módon halászott és előállított, vadon élő apróhalakból származó, természetes (TG) formájú, hosszúláncú omega-3 zsírsavakat (EPA, DPA, DHA).

Nagy mennyiségű magnézium-, D3-, K1-, K2- és C-vitamin-tartalma támogatja a megfelelő csontozat fejlődését.

Jelentős mennyiségben tartalmaz taurint, inozitolt és bambuszból nyert szilíciumot is, amelyek szintén fontosak a gyermekvárás és a szoptatás teljes időtartama alatt.

ÍRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
Betöltés...
Kérjük várjon...